Any Cerdā

Activitats

Ciutat cruïlla

02\06\2010 - 25\07\2010

ORGANITZA: AJUNTAMENT DE CORNELLā DE LLOBREGAT

LLOC: CASTELL DE CORNELLā

C/ MOSSčN JACINT VERDAGUER, S/N

T. 934745135

Des del 2 de juny i fins el proper 25 de juliol de 2010 es pot visitar al Castell de Cornellà l’exposició Ciutat Cruïlla, una experiència artística que vol desenvolupar la idea de Cornellà com a cruïlla de pas, de gents i cultures al llarg de la seva història.

L’objectiu és oferir al visitant elements plàstics i visuals que permetin reflexionar i provocar emocions sobre el desenvolupament històric i social no tan sols de Cornellà, si no de la majoria de les ciutats inserides en una gran metròpoli. L’exposició s’ha desenvolupat a partir de la interpretació d’aquesta realitat per part de 6 artistes vinculats o coneixedors del nostre territori més proper (municipi, comarca, àrea metropolitana): Rosa Caminals, Marga Gascón, Manuel Morales, Joana Sánchez, Luisa Silva i Miguel Ángel Tabernero.

Cadascun ha elaborat  una idea que s’ha materialitzat en una creació-instal·lació única i diferent a partir de la utilització de diversos elements i materials, com dibuixos, objectes, pintures, escultures, fotografies, vídeos, entre d’altres.

Més informació