Any Cerdą

Activitats

El carrer és nostre... de tots!

24\03\2010 - 15\05\2010

ORGANITZA: INSTITUT POUR LA VILLE EN MOUVEMENT, PARIS / PSA PEUGEOT CITROėN; AJUNTAMENT DE BARCELONA; COL·LEGI OFICIAL D’ARQUITECTES DE CATALUNYA; COL·LEGI D’ENGINYERS INDUSTRIALS DE CATALUNYA

COMISSARIS: JAUME BARNADA, JORDI BORJA, CARLES LLOP, PERE MONTAńA

LLOC: COL·LEGI OFICIAL D’ARQUITECTES DE CATALUNYA (COAC)

PLAēA NOVA, 5

T. 933015000

En el marc de l’Any Cerdà, el COAC acull l’exposició "El Carrer és nostre… de tots!" del 24 de març al 15 de maig, organitzada junt amb el Col·legi d’Enginyers Industrials i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. La mostra arriba a la ciutat comtal amb la voluntat de presentar una reflexió sobre els problemes i les oportunitats de l’espai del carrer contemporani i, específicament, contribuir a la difusió de la gran transformació de l’espai urbà de la ciutat dut a terme en els anys de democràcia a Barcelona. Concebuda i realitzada per l’Institut de la Ville en Mouvement (IVM) a Paris l’any 2007, l’exposició  ja s’ha pogut veure a algunes ciutats asiàtiques i americanes com Shanghai, Montreal o Buenos Aires. Paral·lelament, al COAC tindrà lloc el 25 de març un seminari, obert i gratuït per als col·legiats, sota el títol “Carrers de la ciutat llatinoamericana”. 

ORGANITZEN: Institut pour la Ville en Mouvement, Paris / PSA Peugeot Citroën; Ajuntament de Barcelona; COAC (Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya); COEIC (Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya).