Any Cerdā

Activitats

El Pregó de la Laia

Barcelona millora el seu paisatge!

INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIķ DE BARCELONA, INSTITUT DEL PAISATGE URBā I LA QUALITAT DE VIDA, INSTITUT DE CULTURA DE BARCELONA I REGIDORIA DE DRETS CIVILS.

El Pregó de la Laia és una activitat educativa adreçada a l’alumnat de 3r, 4t i 5è de primària que té com a objectiu iniciar els infants en els processos participatius a l’escola i a la ciutat de Barcelona.

A través d’aquesta iniciativa, es convida els nens i les nenes a prendre la paraula i participar, amb els seus suggeriments i compromisos, en l’elaboració conjunta del pregó que es llegirà públicament com a inauguració de les festes d’hivern de la ciutat (festes de Santa Eulàlia).

Aquest curs 2009-2010, i en el context de l’Any Cerdà, les propostes de reflexió i debat que configuraran el pregó giraran al voltant de la millora del paisatge urbà de Barcelona. Diferents dinàmiques de grup a l’aula i una trobada entre alumnes de diversos centres permetran que els participants comparteixin mirades i propòsits i els facin arribar al Consistori i a la ciutadania amb una única veu.