Any Cerdā

NOTICIES

Coneixes la ciutat que hi ha per sota de Barcelona?

02\11\2009

L'Any Cerdà ha programat quatre nous itineraris urbans per Barcelona pel cap de setmana del 7 i el 8 de novembre de 2009.

La primera de les rutes programades ofereix un descens a una part desconeguda de Barcelona: el seu subsol. "La ciutat subterrània" explora les entranyes de l'urbs per posar al descobert alguns dels seus secrets. Serà el dissabte dia 7 a partir de les 10 h.

Paral·lelament, es farà un recorregut a peu per l'Eixample amb "Raó, passió i negoci en la construcció de l'Eixample" , una ruta que començarà a les 10.30 h.

Pel diumenge dia 8 també hi ha una oferta doble: a les 10h començarà "Tour Cerdà: un viatge per les illes de Barcelona" , un passeig en bicicleta pels interiors d'illa més rellevants. I a les 12 h. s'estrenarà un nou itinerari: "L'Eixample de Cerdà, a través de la literatura".

Per poder participar en qualsevol dels itineraris cal reservar la plaça prèviament, ja que els grups són limitats. Els preus oscil·len entre els 6 i els 8 euros. Hi ha una sèrie de descomptes dels quals es poden beneficiar els menors de 25 anys i els majors de 65, així com aquells que tinguin el carnet d'Amics del CCCB o del Museu d'Història de Barcelona (MUHBA).

Més informació i detalls sobre com fer les reserves a:

http://www.anycerda.org/web/itineraris-urbans