Any Cerdą

NOTICIES

Aconsegueix la teva baralla de Trama, el joc de l’Any Cerdà

29\09\2009

Si no hi vas poder jugar a la Ciutat de les Persones durant les festes de la Mercè, ara tens una oportunitat d’aconseguir-ne un de franc: Trama, el joc de cartes de l’Any Cerdà es repartirà de manera gratuïta amb El Periódico de Catalunya el proper diumenge 4 d’octubre a la ciutat de Barcelona.

Trama és un joc cooperatiu en què els participants es posen a la pell d’aquells que pensen el futur de les ciutats. Cada jugador disposa d’una carta secreta d’objectiu que fa que, a més de mirar pel bé dels ciutadans, hagi de donar especial importància a una àrea en concret. Més enllà de l’habilitat de cada participant per fer prosperar les seves propostes, la decisió final la tindran els ciutadans, que a través de les anomenades cartes d’acció decidiran el destí de cada iniciativa.

Impulsat per l’Oficina de Coordinació de l’Any Cerdà i desenvolupat per l’empresa Paités, Trama és un joc de cartes en el qual poden participar entre 3 i 6 jugadors a partir d’una edat recomanada de 10 anys.

La presentació en públic de Trama va tenir lloc els dies 26 i 27 de setembre durant la Ciutat de les Persones. Al llarg de tot el cap de setmana van ser nombrosos els ciutadans que es van atansar a les deu taules que havia preparat l’Oficina de Coordinació de l’Any Cerdà per jugar-hi. Què dius? Fem una partida?

InstruccionsTambé pots consultar i descarregar-te les instruccions per escrit.

Versió infantil

Hi ha una versió infantil de Trama, adaptada per a menors de 10 anys.
Consulta i descarrega't les instruccions.
Si ho prefereixes, pots veure el següent vídeo de demostració.