Any Cerdā

NOTICIES

El joc de l'Any Cerdà es repartirà a la festa del Dia Universal de la Infància

11\11\2009

Trama, el joc de cartes de l'Any Cerdà , es tornarà a distribuir de manera gratuïta el diumenge 22 de novembre. Aquesta vegada es repartirà entre els participants en les activitats de la festa "Els drets dels infants fan 20 anys", que es celebrarà al Parc de la Ciutadella entre les 10 i les 14 hores coincidint amb el Dia Universal de la Infància.

El proper 20 de novembre farà 20 anys que l’Assemblea General de Nacions Unides va signar la Convenció sobre els drets dels Infants, que reconeix els drets civils, les competències i les responsabilitats als nens i nenes d’arreu del món. L’Ajuntament de Barcelona ha col·laborat durant anys en la celebració del dia Universal de la Infància organitzat per Creu Roja Joventut. Però aquest any és molt especial perquè els drets dels infants fan 20 anys. És per això que l’Ajuntament ha volgut donar més impuls i ressò a l’acte de celebració d’aquest any. I ha volgut fer-ho sumant voluntats i complicitats amb altres administracions i amb entitats i associacions d’àmbit de ciutat que treballen diàriament per a què els drets dels infants siguin una realitat.

La festa pretén ser una jornada de commemoració dels drets reconeguts, de joc i d’esbarjo, i un  acte de celebració col·lectiva amb famílies, infants, entitats i associacions de la ciutat de Barcelona.