Any Cerdā

NOTICIES

Aquesta setmana explorem l’Eixample i les illes

28\09\2009

Aquesta setmana l’Any Cerdà proposa dues noves maneres d’explorar la ciutat: els itineraris “Raó, passió i negoci en la construcció de l’Eixample” i “Tour Cerdà: un viatge per les illes de Barcelona” , rutes a peu i en bicicleta, respectivament.

“Raó, passió i negoci en la construcció de l’Eixample” és un viatge a peu al cor del projecte de Cerdà, amb especial atenció a l’arquitectura noucentista i modernista i als moviments immobiliaris que van donar lloc a la creació de l’Eixample. Aquest itinerari, organitzat pel Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) es farà dissabte dia 3 d’octubre a les 10.30 del matí. Per participar, cal inscriure’s prèviament al telèfon 93 256 21 22 o a reserves-mhcb@bcn.cat El preu és de 6 € per als adults i gratuït pels menors de 16 anys.

La segona proposta de la setmana, també per dissabte 3 d’octubre, però en aquesta ocasió a les 17h., és “Tour Cerdà: un viatge per les illes de Barcelona” , una excursió en bicicleta a través de les principals illes de la ciutat. En aquest cas les reserves s’han de formalitzar al telèfon del CCCB 93 306 41 00 o a l’adreça seducatiu@cccb.org El preu és de 8 € per als adults i de 5 € per als menors de 16 anys (inclou el lloguer de la bicicleta).

Cóm és habitual, tant en un cas com en l’altre s’ofereixen descomptes: 25% de descompte per als Amics del Museu d’Història i per als Amics del CCCB i 20% de descompte per a menors de 25 anys i majors de 65.