Any Cerdā

NOTICIES

Dues noves propostes per explorar la ciutat

06\07\2009

L’Any Cerdà porta aquesta setmana dues noves propostes per recórrer la ciutat: “L’obertura de Via Laietana i la creació del Barri Gòtic” i “Raval i Eixample, dues construccions de la ciutat” . Aquests són els noms dels dos nous itineraris que s’estrenen el dissabte 11 de juliol i que aniran programant-se de manera periòdica durant tot l’any.

“L’obertura de Via Laietana i la creació del Barri Gòtic” és una proposta del Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) que convida a explorar el patrimoni urbà de principis del segle XX i la transformació radical que la reforma prevista per Ildefons Cerdà va provocar en aquesta part de la ciutat. La sortida del dissabte 11 de juliol tindrà lloc a les 10 del matí i les inscripcions poden formalitzar-se al 93 256 21 22 o a l’adreça de correu electrònic reserves-mhcb@bcn.cat La següent sortida prevista es realitzarà el 25 de juliol.

“Raval i Eixample, dues construccions de la ciutat” és una altra passejada guiada que proposa revisitar aquestes dues àrees urbanes i explorar-ne els seus contrastos i les seves respectives transformacions històriques. En aquest cas, la convocatòria és dissabte 11 de juliol a les 17.30 hores. Per inscriure’s cal trucar al CCCB , organitzador de l’itinerari, al 93 306 41 00 o enviar un correu a seducatiu@cccb.org  

Els dos itineraris que entren en funcionament aquesta setmana són recorreguts a peu i tenen un preu de 6 euros per als adults. Els menors de 16 anys poden participar de franc i s’ofereixen descomptes del 20% per menors de 25 anys i majors de 60 i del 25% pels amics del CCCB i del MUHBA.

Pots consultar totes les rutes programades a l'apartat Itineraris urbans .