Any Cerdā

NOTICIES

Tornen els itineraris urbans

28\08\2009

Després d’un parèntesi estiuenc, al setembre tornen els itineraris urbans de l’Any Cerdà. Pel proper dissabte dia 5 de setembre hi ha programades dues noves sortides que convidaran a explorar la ciutat a peu i en bicicleta: “Tour Cerdà: un viatge per les illes de Barcelona” i “L’Eixample, la forma de la ciutat” són els noms d’aquestes dues rutes que començaran a partir de les cinc de la tarda.

Si l’Eixample de Barcelona és un arxipèlag que composen infinitud d’illes amb tresors amagats, “Tour Cerdà: un viatge per les illes de Barcelona” ens proposa explorar-les en bicicleta. Amb un preu de 8€ (5€ pels menors de 16 anys) que inclou el lloguer de la bicicleta, aquest itinerari ens portarà a conèixer una de les major aportacions de Cerdà a la Barcelona actual: els interiors d’illa, que sovint amaguen paisatges urbans inexplorats.

Per altra banda, “L’Eixample, la forma de la ciutat” proposa un recorregut pel cor del Pla Cerdà, l’Eixample, durant el qual es podrà comprovar in situ quins elements presents en el projecte de l’enginyer encara perduren i quins han estat oblidats o reemplaçats. El preu en aquest cas és de 6€ i gratuït pels menors de 16 anys.

Per participar a qualsevol dels dos itineraris cal reservar la plaça amb antelació al telèfon CCCB, entitat organitzadora, que és el 93 306 41 00, o bé escriure un correu a
seducatiu@cccb.org Els Amics del Museu d’Història de Barcelona i els Amics del CCCB compten amb un descompte del 25%, mentre que pels menors de 25 anys i els majors de 65 s’aplica una reducció del 20%.