Any Cerdą

NOTICIES

Les exposicions de l’Any Cerdà ara són virtuals

03\03\2010

Si no vas poder visitar en el seu moment les exposicions “La política pràctica. Cerdà i la Diputació de Barcelona” i “Cerdà i la Barcelona del futur” , ara tens una segona oportunitat: pots fer-hi una passejada virtual.

Encara que les exposicions ja no hi són als espais físics que les van allotjar –Can Serra i el CCCB, respectivament–, al ciberespai romanen intactes. Aquesta és una oportunitat per passejar-se pels diferents espais expositius de “La política pràctica. Cerdà i la Diputació de Barcelona” i de “Cerdà i la Barcelona del futur. Realitat vs. projecte” .

Una mica més d’informació

“La política pràctica. Cerdà i la Diputació de Barcelona” és una mostra centrada en el vessant polític d’Ildefons Cerdà, que va portar a exercir diversos càrrecs, com ara el de president de la Diputació de Barcelona. Aquesta exposició va obrir l’Any Cerdà i va romandre a Can Serra entre el 23/04/2009 i el 30/10/2009.

Per la seva banda, “Cerdà i la Barcelona del futur. Realitat vs. Projecte” s’ha convertit en l’exposició més visitada dels últims anys al CCCB, amb més de 45.000 visitants. Exhaurides les dues edicions del seu catàleg, queda la possibilitat de tornar a fer un recorregut per les diferents sales que la composaven i de consultar el llistat de materials que hi formaven part.

La política pràctica – Expo virtual
Cerdà i la Barcelona del futur – Expo virtual
Cerdà i la Barcelona del futur – Llistat de materials