Any Cerdā

NOTICIES

Últim mes per visitar l’exposició de Cerdà al CCCB

01\02\2010

Per als que vulgueu conèixer quin era l’ambient socio-cultural de l’època d’Ildelfons Cerdà, al Museu d’Història de Barcelona trobareu prorrogada l’exposició 1859, Barcelona i els Jocs Florals. Modernització i romanticisme . I si voleu entendre d’una manera senzilla i ràpida les característiques i origen de l’Eixample, aquesta setmana encara podeu visitar a la Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver, al carrer Comte Borrell 44-46, l’exposició L’Eixample de les persones (www.bcn.cat/bibjoanoliver).

Visites guiades i itineraris

A més a més, el CCCB i l’Any Cerdà us conviden dijous 4 i dissabte 6 i diumenge 7 de febrer a una doble visita guiada a l’exposició "Cerdà i la Barcelona del futur" i a un passeig comentat a l’interior d’illa de Càndida Pérez. Per a més informació aquí .

Si voleu endinsar-vos al subsòl de Barcelona, no us perdeu el diumenge 7 de febrer l’itinerari La ciutat subterrània , una oportunitat per descobrir les preocupacions urbanístiques i higienistes de Cerdà, així com l’ús actual del subsòl i algunes de les obres d’importància decisiva per al futur, com ara els dipòsits pluvials, el transport ferroviari i les xarxes d’energia i telecomunicacions. Per participar, més informació, aquí .

Casals dels Museus
Per als més petits (nens i  nenes d'entre 10 i 12 anys)el MUHBA organitza Barcelona en 360º:la millor manera de divertir-se viatjant per la ciutat, gaudint dels seus carrers, la seva història i la seva gent. Per a més informació, aquí .