Any Cerdā

NOTICIES

Per Sant Jordi, l'Any Cerdà allibera llibres

19\04\2010

Qui ha dit que per Sant Jordi s'ha de comprar llibres? També es poden alliberar!

El bookcrossing de l’Any Cerdà arriba, coincidint amb Sant Jordi, al seu punt culminant. Després de sis setmanes, l’Any Cerdà s’ha reservat la Dreta de l’Eixample per fer el darrer alliberament de llibres i el més especial, que tindrà lloc el dimarts 20 d’abril i que servirà per a assolir l’objectiu inicial d’alliberar un llibre per cadascun dels 150 anys del Pla Cerdà.

Tots els llibres alliberats inclouen un regal addicional: dues entrades per “Cerdà i Barcelona. La primera metròpoli (1853-1897)” , l’última de les grans exposicions de l’Any Cerdà, que es pot visitar al Museu d’Història de la Ciutat.

El seguiment dels llibres alliberats es pot fer a través del Navegador de l’Any Cerdà i dels comptes de Facebook i Twitter de l’Any Cerdà o del mateix navegador.

Amb aquesta acció es tanca l’activitat 150 anys, 150 llibres, que ha permès l’Any Cerdà sortir al carrer i ha omplert de llibres el mapa de Barcelona (www.anycerda.org/navegador). La iniciativa ha estat molt ben acollida pels ciutadans i ha suposat un experiment molt interessant pel que fa a l’ús de les xarxes socials.

HE TROBAT UN LLIBRE. I ARA QUÈ? (INSTRUCCIONS)

150 anys, 150 llibres