Fitxa de centre:

Escola Mestre Morera

Veure al Navegador >>

Prolongació de Perafita, s/n,

08033 Barcelona

http://blocs.xtec.cat/ceipmestremorera/

16\09\2011

L'oferta cultural de Barcelona en el nostre currículum

Escola Mestre Morera

Temes: Arts, Ciència i tecnologia, Ciutat i espai públic, Cultura

L’escola Mestre Morera es troba en el racó més vulnerable de Ciutat Meridiana, un racó de món d’una gran vàlua natural, al peu de Collserola, però els seus habitants, les famílies, pateixen, històricament, un greu desajustament econòmic-social-cultural.

És per això que l’escola necessita nous projectes per respondre a les necessitats canviants de la societat per poder oferir a l’alumnat tots els recursos necessaris perquè puguin esdevenir adults amb oportunitats d'èxit reals a la vida.

Ens trobem que els infants de l’escola reben tota la influència i la inèrcia de la societat mediàtica sense ”contrapunt”. En el seu entorn manca l’equitat educativa.

A l’escola estem desplegant diferents projectes per a donar resposta a aquest dret que tenen els infants: l’equitat educativa. Per aquest motiu, des de fa molts anys, estem oberts a participar de tots els projectes que creïn les situacions necessàries perquè aprenguin a assumir d’una manera reflexiva i integral la seva creixença. Per tant, “el material a observar” sempre serà la persona amb totes les situacions/fenòmens com a lloc de partida, i la seva extensió la humanitat/l’univers.

Des de l’escola Mestre Morera no hem volgut deixar passar cap oportunitat de renovació que se’ns ha ofert, d'aquí la nostra vinculació, per centrar-ho en el passat curs, amb els projectes: Tutories d’art, MUS-E, la Universitat dels Nens i les Nenes de Catalunya (UdN².cat), Fent cinema i les exposicions Freqüències (Arts Santa Mònica) i Per laberints (CCCB)


Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135