Fitxa de centre:

400 colps

Pda. de la Martina s/n,

46210 Picanya

http://blogs.escolagavina.com/400colps/

09\11\2010

400 colps | altres narratives dins i fora de l'escola

400 colps

Temes: Cultura

400 colps és un dispositiu entre dos àmbits, l’educació i l’audiovisual. Ara mateix la seua cara visible és el blog 400 colps | altres narratives dins i fora de l’escola

400 colps es posa en marxa l\'1 d\'abril de 2008. Fins eixe moment havíem constatat que més enllà de moments puntuals en diversos festivals cinematogràfics que compten amb una secció per a centres educatius no hi havia gaire espais on continuar construint un marc de relació i col·laboració entre aquells que treballem l\'audiovisual a l\'escola.

Així, volem ser nexe i plataforma d’intercanvi i coneixement d’aquelles iniciatives que estan realitzant els alumnes de diferents nivells al llarg del nostre territori.

A més volem apropar la cultura audiovisual en totes les seues manifestacions a l’alumnat de secundària. Volem ser un punt de referència i informació d’aquelles activitats relacionades amb l’audiovisual (festivals, tallers, espais web,…) Volem donar a conéixer altres mirades sobre el món, estimular la creativitat i fomentar la capacitat de crítica constructiva front als missatges en el món dels mèdia.

400 colps vol ser un espai de construcció col·lectiva a partir de les aportacions que des dels centres escolars i altres entitats o particulars es vagen realitzant. Així doncs, us animem a fer-nos arribar les vostres notícies i aportacions.

A poc a poc anirem donant compte de les diferents iniciatives que hem posat en matrxa al llarg d\'aquest temps i que pensem poden ser referents d\'interés.

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135