Fitxa de centre:

CRP Sant Martí

Veure al Navegador >>

Gran Via, 866, 2n B,

08018 Barcelona

www.xtec.es/crp-santmarti

28\01\2010

Banc de recursos del Districte de Sant Martí

Temes: Cultura, Ciutat i espai públic, Societat, Recerca

El banc virtual de recursos del Districte de Sant Martí recull els punts d'interès (urbanístics, històrics, arquitectònics, industrials, paisatgístics...) d'aquest districte de Barcelona, com també les propostes d'activitats didàctiques que hi són associades.

La identificació i l'elaboració d'aquest recull de punts d'interès és fruit de la tasca d'un grup de treball del Pla de Formació de Zona (PFZ) coordinat pel Centre de Recursos Pedagògics (CRP) de Sant Martí, i amb la col·laboració de 22@Barcelona en el desenvolupament tecnològic del portal.

L'objectiu d’aquest banc virtual és convertir-se en una eina útil, interactiva i participativa. Per això s'ha creat com una viquipèdia oberta a la col·laboració de tota la comunitat educativa, de les entitats i les associacions locals i dels ciutadans i ciutadanes apassionats pel present, passat i futur del districte.

El portal està adreçat a tres grups de destinataris: el professorat, les entitats i associacions i els ciutadans i ciutadanes, als quals també es convida a participar i a utilitzar el banc de recursos.

Cerdà i el seu projecte, presents en el banc virtual

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135