Fitxa de centre:

CRP Sants-Montjuīc

Veure al Navegador >>

c/ Pau Claris, 95 (provisional),

08009 Barcelona

http://www.xtec.es/serveis/crp/a8901113

03\02\2010

Material didāctic per a cončixer Sants-Montjuīc

CRP Sants-Montjuīc

Temes: Ciutat i espai públic, Recerca, Societat

La Colˇlecciķ Cončixer el Districte de Sants-Montjuīc consta de 14 monogrāfics inčdits i rigorosos publicats per l’Arxiu Municipal del districte, d’interčs per a la ciutadania en general perō també concebuts com material de consulta, manejable per a l’alumnat. Sķn una bona base per a treballar el medi local, fonts d’informaciķ per a projectes i treballs de recerca que tracten d’aspectes dels nostres barris, del seu passat, de llurs serveis i equipaments… A iniciativa del Centre de Recursos Pedagōgics (CRP) s’ha elaborat per a cada volum una proposta didāctica, tasca encarregada a docents de centres de la zona

En el Material didāctic es proposen activitats per a l’alumnat del Cicle Superior de Primāria i 1r. Cicle de l’ESO. Tot en un format de fitxes fācilment reproduīble. Cada volum conté a més, una breu referčncia a altres recursos didāctics i orientacions didāctiques i suggeriments per al professorat de cada etapa abans d’iniciar la relaciķ d’activitats per l’ alumnat. En la majoria de volums, es proposa un itinerari amb activitats d’observaciķ i, si cal, s’acompanya dels mapes o plānols adequats.

El CRP pot facilitar tant el material de consulta com el material didāctic, a partir del número 11 també en suport magnčtic.

Primera pàgina del material didàctic del monogràfic "Els mercats"

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135