Fitxa de centre:

Ajuntament de Centelles

C/ Nou, 19,

08540 Centelles

http://www.centelles.cat/

22\12\2009

L'Any Cerdā des de Centelles

Temes: Societat, Cultura

En motiu de la commemoraciķ del 150č aniversari de l’aprovaciķ del projecte de reforma i eixample de Barcelona elaborat per Ildefons Cerdā i de la declaraciķ de l’Any Cerdā, l’Ajuntament de Centelles, posa a la vostra disposiciķ, a través de la pāgina web Any Cerdā. 150 anys del projecte de l’Eixample tot un seguit de recursos procedents de l’Arxiu Municipal, per facilitar el coneixement de la figura del centellenc Ildefons Cerdā i la seva relaciķ amb la vila, on va néixer el 23 de desembre de 1815, al mas el Cerdā de la Garga.

Aquesta web inclou un apartat sobre la biografia i obra de Cerdā –amb documents adjunts molt interessants-, un recorregut pels espais de Centelles vinculats a Ildefons Cerdā i un recull de les activitats portades a terme a Centelles per a reivindicar i donar a cončixer la figura i l’obra d’Ildefons Cerdā.

En aquest projecte han colˇlaborat estretament tres institucions de Centelles: l’Ajuntament, l’Arxiu municipal i la Biblioteca la Cooperativa, que ha elaborat una Guia Ildefons Cerdā.

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135