Fitxa de centre:

Amical de Mauthausen i altres camps

Veure al Navegador >>

Carrer Sils, 1 baixos,

08002 Barcelona

www.amical-mauthausen.org

23\03\2011

Viatge a Mauthausen 2011

AMICAL DE MAUTHAUSEN I ALTRES CAMPS

Temes: Memòria històrica

Cada any, la nostra associació organitza un viatge al camp de Mauthausen per participar en els actes internacionals que commemoren l'alliberament del camp, el 5 de maig de 1945.

Enguany, el viatge es realitza del 5 al 8 de maig amb un grup de 150 persones, la majoria d'elles estudiants de batxillerat de diversos instituts de l'estat espanyol, amb els seus professors, que acompanyen els deportats, familars, etc. i que són els protagonistes en els diversos actes d'homenatge que es realitzen als diferents indrets on va haver-hi presència de republicans espanyols (Hartheim, Gusen, Ebensee i Mauthausen).

Aquesta experiència és la culminació d'un projecte que es duu a terme al llarg d'un any, durant el qual, els estudiants treballen el tema des del punt de vista acadèmic i emocional seguint un programa establert. Després del viatge, compleixen amb el seu compromís de divulgació de l'experiència en diferents àmbits (escolar, associatiu, local, comarcal...) . Aquest treball previ i posterior, a més de la pròpia experiència durant el viatge, queda reflectit en una publicació i en materials audiovisuals.

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135