Fitxa de centre:

Institut Celestí Bellera

Carrer Esteve Terrades s/n,

08402 Granollers

www.bellera.cat

23\05\2011

t d r : la música electrònica

nil estany costa

Temes: Arts, Recerca

Cal dir, que soc un gran aficionat a la música, sempre m’ha agradat escoltar-la. Quan dic música em refereixo a qualsevol tipus, trobo que cada gènere, té les seves característiques pròpies i úniques i això els fa a tots molt interessants, almenys per mi . És evident que hi ha estils que em son més agradables i m’atrauen més que d’altres. Un d’aquests, segurament el que més escolto és la música electrònica, per tant, des d’un principi tenia clar que el treball de recerca que tries, hauria de estar relacionat amb aquesta.

També, i seguint en relació amb la música electrònica, sempre m’ha agradat el mon dels DJ, però no en el sentit de compondre una sessió, sinó en el de crear una cançó, jugar amb els sons electrònics, fer proves,... ja sigui amb algun aparell o un programa.

A l’hora de triar el tema del treball de recerca vaig tenir en compte aquests dos desitjos o il·lusions, vaig decidir, que m’agradaria ampliar els meus coneixements sobre la música electrònica i si fos possible, aconseguir poder jugar amb els sons i crear petites mostres d’aquest tipus de música. I aquests dos són els dos pilars bàsics del meu treball.

t d r : música electrònica


Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135