Fitxa de centre:

Fundació Joan Brossa

Veure al Navegador >>

Provença, 318,

08037 Barcelona

www.fundaciojoanbrossa.cat

07\04\2011

BENVINGUTS A L’UNIVERS BROSSA

Gisela Dorado, coordinadora del S.E. Servei Educatiu a càrrec d'Experimentem amb l'Art.

Temes: Arts, Cultura

Des de la seva creació en 1999, la Fundació Joan Brossa continua en el seu propòsit de preservar i donar a conèixer l’obra del poeta desenvolupant diferents tasques d’organització, estudi i difusió de la seva obra.

Seguint aquesta missió, l’any 2006, la Fundació va inaugurar el seu espai expositiu per tal que el públic pogués contemplar lliurement els diferents registres artístics explorats per Brossa i que conformen la totalitat de la seva obra.

La Fundació compta amb un Servei Educatiu que al llarg d’aquest temps ha anat treballant en diverses propostes per tal d’acostar l’obra de Brossa a tothom fent-la servir com a eina de coneixement i aprenentatge.

 

Així doncs, si voleu saber què s’amaga darrera dels poemes de Joan Brossa, us proposem un seguit d’activitats (visites dinamitzades, itineraris, tallers de petit format...) per tal que pugueu conèixer aquest irrepetible poeta i la seva obra.

 

L’objectiu principal és que, a través de les diferents propostes educatives, provoquem en el públic participant un diàleg i una mirada activa i reflexiva per tal d’entendre millor el seu món i particular llenguatge, apropant-nos als diferents gèneres que el poeta català va explorar en la seva pràctica artística: poemes objecte, poemes visuals, teatre, cartells, instal·lacions, poesia urbana, llibre d’artista i producció literària.

 

Creiem que visitar la Fundació Joan Brossa i participar de les seves activitats és també una bona oportunitat per conèixer el món de la poesia en el seu ampli significat i apropar-se al món de l’art en general.

 

Si teniu ganes d’endinsar-vos en el món brossià, no dubteu a obrir la nostra porta.

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135