Fitxa de centre:

GrisArt. Escola Superior de Fotografia

Veure al Navegador >>

C/ Còrsega, 415,

08037 Barcelona

www.grisart.com

04\04\2011

Alumnes de GrisArt il·lustren la cloenda del debat "Crisi"

Temes: Arts, Cultura, Societat

Amb la conferència d'Étienne Balibar va concloure, el 21 de març, el cicle Crisi. Abans de la conferència es va projectar, en la pantalla principal de la sala on es va desenvolupar l'acte, un audiovisual que recollia els treballs dels alumnes de GrisArt que s'havien fet amb motiu del cicle.

Hi havia a disposició dels assisents un text que posava en coneixement dels assistents la informació sobre el projecte dut a terme:

GrisArt-Escola Superior de Fotografia, en col·laboració amb CCCB Educació, presenta els treballs fotogràfics realitzats per cinc dels seus alumnes en el marc del Debat del CCCB "Crisi".

Les imatges aquí presentades han estat creades especialment per il·lustrar la cloenda del Debat i es presenten ara per primera vegada. Per a la seva realització, els estudiants han treballat sobre els conceptes desenvolupats pels diferents ponents al llarg del cicle de conferències, que després han interpretat des de la seva mirada personal.


El resultat final són cinc sèries ben diferenciades en el fons i la forma, imatges documentals, poètiques, oníriques, i, fins i tot, iròniques, que posen de manifest el caràcter polièdric de la crisi.

Autors:
Olga Balibrea, Sira Bilbao, Mathius de Felipe, Olga Iranzo, Carla Tramullas

Adjuntem el video amb els treballs, així com diverses fotografies fetes per Miquel Taverna al vestíbul del CCCB durant la projecció.


Fotos de Miquel Taverna. Cloenda de "Crisi"

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135