Fitxa de centre:

Workshop Recycling Urban Industrial Landscapes

Veure al Navegador >>

Av. Eduard Maristany, 64-74,

08930 Sant Adrià de Besòs

31\05\2010

Workshop a les tres xemeneies de Sant Adrià

Temes: Arts, Ciutat i espai públic, Recerca, Societat

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el Màster en Intervenció i Gestió del Paisatge de la Universitat Autònoma de Barcelona organitzen el workshop internacional Recycling Urban Industrial Landscapes amb l’objectiu de reflexionar sobre el futur de la central tèrmica de Sant Adrià de Besòs i de l’àrea urbana de les tres xemeneies.

El workshop ha tingut lloc lloc a la mateixa Sala de Turbines de la central tèrmica del 20 al 27 de maig de 2010 i ha reunit a especialistes europeus de procedències geogràfiques i disciplinars diferents.

Els resultats d'aquest treball conjunt han estat presentats en el marc del seminari internacional Reciclatges: el futur dels paisatges industrials, el quart dels seminaris previs al congrés final que clourà la commemoració de l’Any Cerdà: Cerdà Post-metròpolis: el govern de les regions metropolitanes en el segle XXI.

S'adjunten aquí alguns dels documents resultants del workshop, que han servit de base a les presentacions en el marc del seminari Cerdà Postmetròpolis.

CASOS INTERNACIONALES

GRUP DISSENY EINA

AVVICINAMENTO

OFF///MED: OFICINA MEDITERRÁNEA

CHIMNEYS WITHIN THE CITY

VÍDEO DE L'EXPOSICIÓ DE LES DIFERENTS PROPOSTES AL SEMINARI "RECICLATGES"

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135