Any Cerdā

Noticies

El CCCB deixa el relleu de les exposicions de l'Any Cerdà al Museu d'Història

Després d'haver rebut 40.000 visitants, l'exposició "Cerdà i la Barcelona del futur" tanca les portes aquesta setmana al CCCB i cedeix protagonisme a l'última de les grans mostres de l'Any Cerdà: "Cerdà i Barcelona. La primera metròpoli", que obre el dijous 25 de febrer al Museu d'Història de Barcelona.

Imatge de l'exposició

Darrers dies de l'exposició "Cerdà i la Barcelona del futur"

L'exposició "Cerdà i la Barcelona del futur", que ha estat oberta al CCCB des del 20 d'octubre de 2010, arriba a la seva recta final. El termini per visitar-la finalitza el 28 de febrer.

©Joan Fontcuberta

Últim mes per visitar l’exposició de Cerdà al CCCB

Encara són tres les exposicions que podeu veure a Barcelona sobre Cerdà,  però, perquè el 28 de febrer s’acaba l’exposició Cerdà i la Barcelona del futur. Realitat versus projecte , que es porta a terme al CCCB.

Explora els jardins secrets de l'Eixample en bicicleta

Els itineraris urbans d'aquesta setmana et porten a descobrir els jardins de l'Eixample en bicicleta o a explorar a peu els indrets que han donat al districte la seva forma actual.

Imatge de l'exposició

Última setmana de "Cerdà, 150 anys de modernitat"

Només queden uns dies perquè tanqui les portes una de les grans exposicions de l'Any Cerdà: "Cerdà, 150 anys de modernitat". Si encara no has pogut veure-la, el termini per acostar-te a les Drassanes Reials expira el diumenge 24.

Diàlegs: Els experts reflexionen

La web de l'Any Cerdà estrena secció. Es tracta de Diàlegs, un espai de reflexió on enginyers, arquitectes, historiadors i d’altres experts pensen i raonen sobre l’urbanisme de Barcelona i la seva història.

© Ekaterina Krasnikova

ITINERARIS I EXPOSICIONS PER A LA SETMANA DEL 11 AL 17 DE GENER

L'Any Cerdà continua al 2010 amb múltiples activitats. Per a la setmana del 11 al 17 de gener s'han programat tres itineraris per la ciutat, que s'afegeixen a les 5 exposicions que mantenen les seves portes obertes.

© WH CHOW

De les maquetes i els plànols a la ciutat real

L’Any Cerdà i el CCCB us conviden a una nova activitat que combina una visita guiada a l’exposició "Cerdà i la Barcelona del futur" i un passeig comentat a l’interior d’illa de Càndida Pérez.

Comença una altra de les grans exposicions de l'Any Cerdà

24 de novembre de 2009 a les sis de la tarda. A partir d'aquest moment es podrà visitar a les Drassanes Reials una de les exposicions més esperades de l'Any Cerdà: "Cerdà, 150 anys de modernitat".

Què saps de Barcelona? Ajuda'ns a crear un mapa col·lectiu de la ciutat

Comença la segona part de l’Any Cerdà amb la presentació de noves eines online, com ara el Navegador, un instrument que permetrà la creació entre tots els usuaris d’un mapa col·lectiu de Barcelona.