Any Cerdà

Noticies

El joc de l'Any Cerdà es repartirà a la festa del Dia Universal de la Infància

Trama, el joc de cartes de l'Any Cerdà, es tornarà a distribuir de manera gratuïta el diumenge 22 de novembre entre els participants en les activitats de la festa "Els drets dels infants fan 20 anys", que es celebrarà al Parc de la Ciutadella.

Tres nous itineraris a través de la literatura, l’arquitectura i l’urbanisme

Us proposem el dissabte 14 de novembre un itinerari en autocar i a la vora del riu Besòs des de la mirada de l'urbanisme, i el diumenge 15 de novembre  una passejada per l’Eixample per descobrir-lo literàriament i arquitectònicament.

Manuel de Solà-Morales, fa ús de la paraula davant la mirada de les autoritats.

Escolta conferència de Manuel de Solà-Morales sobre Cerdà

L'arquitecte Manuel de Solà-Morales va pronunciar aquesta conferència a l'acte inaugural de l'Any Cerdà, que va tenir lloc a l'Ajuntament de Barcelona el dia 11 de juny de 2009.

Imatge d'un punt del recorregut de

Coneixes la ciutat que hi ha per sota de Barcelona?

L'Any Cerdà ha programat quatre nous itineraris urbans per Barcelona pel cap de setmana del 7 i el 8 de novembre de 2009, entre els quals hi ha "La ciutat subterrània", que proposa un descens al subsol.

El CCCB inaugura l'exposició Cerdà i la Barcelona del futur

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) obre les portes d'una de les exposicions més significatives de l'Any Cerdà: "Cerdà i la Barcelona del futur. Realitat vs. projecte", que s'inaugura el dimarts 20 d'octubre a les 19 h.

La Gimcana de la Mercè ja té dorsals finalistes

Ja hem publicat els 26 finalistes del concurs de dorsals de la Gimcana de la Mercè '09. Els premis definitius es lliuraran el 15 d'octubre a les 19.30 a l'Espai Jove La Fontana (c/Gran de Gràcia, 190-192). Hi haurà un guanyador i tres accèssits.

Aconsegueix la teva baralla de Trama, el joc de l’Any Cerdà

Si no hi vas poder jugar a la Ciutat de les Persones durant les festes de la Mercè, ara tens una oportunitat d’aconseguir-ne un de franc: Trama, el joc de cartes de l’Any Cerdà es repartirà de manera gratuïta amb El Periódico de Catalunya el proper diumenge 4 d’octubre a la ciutat de Barcelona.

© Hotte

Aquesta setmana explorem l’Eixample i les illes

Aquesta setmana l’Any Cerdà proposa dues noves maneres d’explorar la ciutat: els itineraris “Raó, passió i negoci en la construcció de l’Eixample” i “Tour Cerdà: un viatge per les illes de Barcelona”, rutes a peu i en bicicleta, respectivament.

Imatge de l'espectacle Spheres.

L’Any Cerdà pren el carrer per la Mercè

L’Any Cerdà surt al carrer. En motiu de les festes de la Mercè, alguns dels racons de l’Eixample pensats ara fa tot just 150 anys per Ildefons Cerdà es transformaran en escenaris a l’aire lliure.

Us convidem a jugar a Trama

Els dies 26 i 27 de setembre presentem Trama, el joc de cartes de l'Any Cerdà, a la Ciutat de les Persones. Et convidem a venir a jugar amb nosaltres a l'espai que l'Any Cerdà tindrà al Passeig de Gràcia, entre Diputació i Gran Via.