Fitxa de centre:

Agenda 21 Escolar

Veure al Navegador >>

c/ Nil Fabra 20, baixos,

08012 Barcelona

http://www.bcn.cat/agenda21/a21escolar

05\01\2011

Escoles i instituts del programa Agenda 21 Escolar participen en l'exposició del DrapArt'10/11

Agenda 21 Escolar

Temes: Arts, Ciència i tecnologia, Cultura

 

L'Agenda 21 Escolar és un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius de la ciutat en l'ambiciós projecte planetari d'imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l'entorn més immediat. Crear una cultura a favor de la racionalització de l’ús i consum dels materials i de la seva reutilització és uns dels objectius de l’A21E. (Video: Què és l'A21E?)

Des de l’A21E promovem la creació amb material de rebuig, reutilitzat de restes de fàbrica, aparells i peces inútils... trobats a casa o a l’escola, al carrer o a la deixalleria... i a partir dels quals l’alumnat decideix i tria, desfà, recomposa i manipula, enganxa, etc. És una proposta que també comporta el compromís del professorat, ja que planteja reptes tant des del punt de vista pedagògic com de l’expressió plàstica i la creativitat.

Han passat uns quants anys des de la primera convocatòria de la mostra Reciclant (2004-2005) i s’han incorporat moltes escoles i instituts al programa, i a partir del 2009, col·laborem a la xarxa d’artistes del DrapArt. Pensem que la proposta és engrescadora i animem a tot el professorat a participar: mestres i professorat de plàstica, música, tecnologia, ciències, educació física, disseny, educació especial, etc.

Aquest 2010 hem proposat explorar amb la ment i les mans el potencial d’un rebuig tan comú com són les caixes. Esperem que tant els processos com els resultats us emocionin!

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135