Any Cerdā

NOTICIES

Última setmana de "Cerdà, 150 anys de modernitat"

18\01\2010

Només queden uns dies perquè tanqui les portes una de les grans exposicions de l'Any Cerdà: "Cerdà, 150 anys de modernitat" . Si encara no has pogut veure-la, el termini per acostar-te a les Drassanes Reials expira el diumenge 24. Es tracta d'una de les exposicions sobre l'Eixample i Cerdà més completes que s'han fet mai i l'entrada és totalment gratuïta.

L'altra gran exposició sobre Cerdà que es manté oberta és "Cerdà i la Barcelona del futur" , que es pot visitar al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Com a activitat paral·lela recomanada hi ha les dobles visites guiades que primer realitzen un recorregut per l'exposició i posteriorment es traslladen en grup a un interior d'illa de l'Eixample. Els horaris són dijous a les 18 h i dissabte i diumenge a les 11.30 i el preu és 4,50€.

A més a més, aquesta setmana el CCCB ofereix una visita gratuïta a l'exposició en què Salvador Rueda, director de la Agència d'Ecologia Urbana de Barcelona, exercirà de guia. Serà dijous 21 de gener a les 20 h.

ITINERARIS URBANS
La programació dels itineraris urbans d'aquesta setmana inclou dues noves rutes a peu per la ciutat:

A la recerca d'un nou estil.
L'arquitectura historicista a l'Eixample.

Dissabte 23, 10.30 h.


Raval i Eixample, dues construccions de la ciutat
Diumenge 24, 10 h.


EXPOSICIONS
Així mateix, segueixen obertes les següents exposicions:

"1909, fotografia, ciutat i conflicte".

"L'Eixample de les persones".

Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver

"1859, Barcelona i els Jocs Florals".