Fitxa de centre:

Màster "Disseny i Producció d'Espais"

c/ Montalegre, 5,

0801 Barcelona

www.cccb.org

29\04\2011

Disseny d'espais per a Món llibre

Temes: Arts, Cultura, Ciutat i espai públic

"L'Espai expositiu" és un postgrau que es pot cursar independentment o en el marc del màster Disseny i Producció d'Espais.

Aquest postgrau ha aconseguit que dues grans institucions treballin juntes, la UPC School i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). El curs planteja un repte excitant: realitzar un viatge per la memòria del CCCB des d'un punt de vista actual, amb l'objectiu de proporcionar eines als futurs especialistes del muntatge expositiu.

Una de les activitats més importants d'aquest postgrau consisteix en la participació en la creació d'espais per a la festa del llibre per a nens i nenes Món llibre, que cada any celebra la bona part de les seves activitats en el CCCB.

En l'edició de 2011 de Món llibre, els alumnes del postgrau L'Espai expositiu es van encarregar del concepció, creació de simulacions infogràfiques, producció i muntatge de dos espais de la festa:

L’espai dels Nascuts per Llegir
Espai de 0 a 3 anys.
Ubicat a la planta -1 del CCCB, aquest espai oferia un tastet de les activitats habituals del programa Nascuts per Llegir (NPL), que promou el gust per la lectura entre els infants de 0 a 3 anys. Amb la implicació de CAPS i biblioteques, NPL fomenta experiències emotives a partir del llibre i compartides per adults i infants. L'espai dissenyat a dintre de Món Llibre incorporava petits espectacles, mostra de llibres objecte, consells i recomanacions.

Espai dels grans “AIR-BOOK1104”
Espai exclusiu pels nens i nenes majors de 9 anys.
El Mirador del CCCB es va convertir en una torre de control molt singular on només els més grans podien fer el check in per llegir...

Adjuntem imatges de la simulació i els alçats dels espais, així com fotografies de l'espai -1 i del Mirador del CCCB fetes durant la festa.

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135