Cercador

  • La Trieste de Magris
  • Itineraris CCCB
  • Navegador
  • Arxiu Cerdà

Activitats

Exposició La Trieste de Magris

Recuperant l’esperit de la sèrie «Les ciutats i els seus escriptors» que el CCCB va endegar fa uns anys, aquesta exposició convida a descobrir la ciutat de Trieste a través de l’escriptor triestí Claudio Magris i els seus llibres.

Itineraris urbans per escoles

El servei educatiu del CCCB posa a disposició dels centres escolars els itineraris urbans següents: "Besòs. De frontera a espai públic", "El Poblenou. La ciutat reinventada", "El Raval. La ciutat cosmopolita", "L'Eixample, la forma de la ciutat", i "Llobregat: nou eix metropòlità". Consulteu aquí els detalls de les cinc propostes.

Activitats finalitzades

Exposició El d_efecte barroc

Aquesta exposició vol desgranar la relació entre el mite hispà i la seva principal estratègia de supervivència: el barroc. Entre les propostes educatives paral·leles trobareu un cicle de conferències, un programa de visites comentades i tot un seguit de material complementari per treballar els temes que planteja la mostra abans i després de visitar-la.

Taller Construint Laberints

A l'exposició "Per laberints" descobrim que de laberints n'hi ha de molts tipus: arquitectònics, literaris, cinematogràfics, naturals, somiats, antics, moderns, propers, llunyans... Els participants del taller exploren fotogràficament l’exposició i creen la seva visió del laberint a través de peces audiovisuals. Aquestes es realitzen a partir (...)

Per laberints. Visita a l'exposició i itinerari urbà

El CCCB ha organitzat en aquesta ocasió, per a aquells que ho sol·licitin, a més de la visita comentada a l'exposició un itinerari urbà  per explorar i viure, La ciutat com a laberint. (...)

Exposició Desapareguts

Aquesta mostra del fotoperiodista Gervasio Sánchez, que es presenta simultàniament a Barcelona, Madrid i Lleó, és un extens projecte de fotografia documental sobre la desaparició forçosa a deu països d’Amèrica Llatina, Àsia i Europa. Les activitats paral·leles inclouen visites comentades a l'exposició, un cicle de conferències i un conjunt de materials i recursos per treballar a l'aula.

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135