Cercador

  • La Trieste de Magris
  • Itineraris CCCB
  • Navegador
  • Arxiu Cerdà

Presentació

CCCB Educació és un espai per compartir experiències i propostes educatives relacionades amb les múltiples cares de la cultura, les arts, l’estudi de la ciutat, l’espai públic, el pensament i la història, entre d’altres.

En aquest web tots els centres escolars, les institucions i els ciutadans que ho desitgin poden disposar d’una pàgina pròpia on penjar els seus treballs i les seves propostes, per crear una xarxa oberta d’intercanvi de coneixement.

Molts dels continguts d’aquesta pàgina es poden trobar també sobre el mapa de la ciutat amb l’ajuda del nostre Navegador interactiu, una aplicació que permet explorar Barcelona en diferents moments de la seva història i documentar punts i itineraris temàtics.

A més a més, des de CCCB Educació també podreu accedir a tots els recursos i continguts educatius de les activitats del CCCB: itineraris urbans, visites guiades, tallers, arxius multimèdia, etc., i per consultar els resultats del projecte educatiu que el CCCB va desenvolupar durant l’Any Cerdà.

Us convidem a continuar participant i enriquint amb les vostres experiències aquesta xarxa de coneixement.

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135