Cercador

  • La Trieste de Magris
  • Itineraris CCCB
  • Navegador
  • Arxiu Cerdà

Actualitat

13\06\2011

Els festivals Sónar i SonarKids generen adeptes de la música avançada

La tercera edició de SonarKids: Música i experiències creatives per a nens i pares es presenta, amb tot el seu potencial lúdic i pedagògic, el 19 de juny en diversos espais, entre els quals hi ha el CCCB.
   El programa musical del SonarKids inclou la participació de Pioneer DJ Kids, un col·lectiu de joves DJs d'entre 10 i 18 anys format en un taller que dirigeix Rosa Amuedo en el centre públic d'educació secundària Secretari Coloma, de Barcelona.

Després de quinze anys d'existència del festival Sónar, temps suficient perquè els seus seguidors des del principi hagin format families amb fills, el 2009 es crea Sonarkids amb la idea d'adaptar al discurs familiar la filosofia de Sónar. En la introducció al festival Sonarkids 2009 s'afirma que "música, tecnologia i formació són els pilars bàsics d’aquesta nova proposta cultural, lúdica i pedagògica".

Sónar i Sonarkids han esdevingut una referència internacional que ha apropat els més joves a la música electrònica, tant des del vessant creatiu com de l'acadèmic, propiciant treballs de recerca de secundària com el de Nil Estany, de l'Institut Celestí Bellera de Granollers, que ha presentat en forma de blog.

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135