Cercador

  • La Trieste de Magris
  • Itineraris CCCB
  • Navegador
  • Arxiu Cerdà

Actualitat

26\04\2011

Gervasio Sánchez comenta les seves fotografies a l'exposició Desapareguts

Només falten uns dies perquè l'exposició "Desapareguts" tanqui definitivament les portes al CCCB. Si encara penseu en visitar-la, teniu temps fins el dia 1 de maig. I si no és el cas, podeu veure aquest vídeo en què el fotoperiodista Gervasio Sánchez recorre l'exposició comentant les seves fotografies.

Des què va acabar d’estudiar periodisme, Gervasio Sánchez es va interessar pels milers de casos de desaparició forçosa que s’han produït en països com Xile, Argentina, Perú, Colòmbia, El Salvador, Guatemala, Iraq, Cambodja, Bòsnia-Herzegovina i Espanya. El resultat d’anys de recerca és la mostra documental “Desapareguts” que s’ha pogut veure simultàniament a La casa encendida (Madrid), el MUSAC (Lleó) i el CCCB (Barcelona).

En el vídeo adjunt Gervasio Sánchez  ens introdueix en alguns dels àmbits de la mostra, un itinerari cronològic per la vida d’un desaparegut: des què és detingut i/o torturat al centre de detenció fins que el seu cos és inhumat per la família.

Una exposició dura i difícil de pair en la qual Gervasio Sánchez visibilitza un drama humà marcat pel silenci i l’oblit governamental. Podeu visitar “Desapareguts” al CCCB fins l’1 de maig. Els dijous de 20 a 22h i els diumenges a partir de les 15h l’entrada és gratuïta.


Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135