Cercador

  • La Trieste de Magris
  • Itineraris CCCB
  • Navegador
  • Arxiu Cerdà

Actualitat

11\01\2011

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "SER IMMIGRANT A CATALUNYA"

El 13 de gener, a les 19 hores, es presenta al CCCB el llibre Ser immigrant a Catalunya (Edicions 62, 2010). Aquesta publicació és el resultat d’un treball de recerca i documentació encarregat pel CCCB sobre el capital social i cultural de la immigració procedent de països empobrits, així com dels mecanismes i les formes principals de la seva integració o exclusió.

En els últims anys el CCCB ha analitzat el fenomen de la immigració en diversos espais de la seva programació. Cal destacar el cicle de conferències Immigració: el capital social i cultural, consultable en el fons multimèdia de l’Arxiu del CCCB.

Des de fa dècades la immigració a Catalunya és un tema crucial en el què l’educació hi juga un paper deteminant pel que fa a l’integració dels nouvinguts. Amb la intenció de fomentar la comprensió envers el fet migratori han sorgit múltiples iniciatives entre les quals volem recordar la creació del Museu de la immigració de Catalunya, amb un interessant programa educatiu que s’ha incorporat al nostre arxiu.

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135