Cercador

  • La Trieste de Magris
  • Itineraris CCCB
  • Navegador
  • Arxiu Cerdà

Actualitat

11\05\2011

Segueix en directe la sessió I+C+i Educació expandida #2

Tots aquells que no pugueu assistir a la sessió I+C+i que aquest dijous 12 de maig dediquem a l'educació expandida podeu seguir-la via web a partir de les 11h. Tant els "Casos a debat" del matí com les conclusions i el col·loqui de la tarda seran emesos en streaming.

Així mateix, també tuitejarem en directe a través dels comptes @CCCBeducacio i @CCCBLab, fent servir el hashtag #eduex, que servirà perquè pugueu intervenir al debat i traslladar qüestions als ponents. Si voleu oferir l'emissió en directe a través dels vostres propis webs, podeu agafar el codi embed clicant al botó de Share que apareix a la part inferior dreta del reproductor.

La sessió s'inicia a les 11h amb els següents "Casos a debat": TV3 (Pere Arcas), Biblioteques de Barcelona (Juanjo Arranz), CCCB Educació (Ramon Espelt), UOC (Teresa Fèrriz), CEESC (Sera Sánchez), Museu Picasso (Pepe Serra). Modera: Lali Bosch. A partir de les 18:30 h. es presentaran les conclusions del matí i a les 19 h. es donarà pas al debat “Educació, cultura i noves tecnologies”, amb Roberto Aparici y Xavier Kirchner.

DOCUMENTACIÓ


         

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135