Cercador

  • La Trieste de Magris
  • Itineraris CCCB
  • Navegador
  • Arxiu Cerdà

Actualitat

18\07\2011

Sempre ens quedarà l'Arxiu CCCB

Del 9 març al 17 juliol, el CCCB ha presentat La Trieste de Magris. Com ha deixat escrit Giorgio Pressburger al catàleg de l'exposició de la qual ha estat comissari, després de l'experiència de la visita a la mostra ens n'esperen dues altres a tenir en compte: la visita a la ciutat de Trieste i la lectura dels llibres dels escriptors d'aquesta ciutat: Claudio Magris, Scipio Slataper, Giani Stuparich, Umberto Saba, Italo Svevo, Boris Pahor, Alojz Rebula, Pavle Merkù, Srecko Kosovel, i, també, James Joyce.
   Nosaltres volem recomanar una opció complementària per seguir l'estela de l'exposició: la visita a l'Arxiu CCCB, on es poden consultar presencialment tot tipus de documents relacionats amb les activitats del centre.
   La Trieste de Magris forma part d'un cicle d'exposicions del CCCB que tenen com a tema la ciutat i els seus escriptors. Els seus precedents han estat El Dublín de Joyce, La ciutat de K. Kafka i Praga, Les Lisboes de Pessoa i Cosmòpolis. Borges i Buenos Aires.
   A més dels documents online relacionats amb aquestes exposicions que podeu consultar seguint els enllaços, l'Arxiu CCCB ofereix la possibilitat d'accés a d'altres materials que no es troben online, siguin els catàlegs publicats o d'altres materials difícils de digitalitzar o de penjar a la xarxa d'una manera fàcilment accessble.

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135