Cercador

  • La Trieste de Magris
  • Itineraris CCCB
  • Navegador
  • Arxiu Cerdà

Propostes

22\12\2010

INFORMA'T DE LES DARRERES NOVETATS DE CCCB EDUCACIÓ

S'acaba un any i en comença un altre. A CCCB Educació aprofitem per informar-vos de les novetats més destacades que s'han produït aquesta tardor. Alguns potser ja heu rebut per correu el nostre butlletí informatiu. Els qui no ho heu fet, podeu llegir-lo des d'aquí.

+ INFO

16\12\2010

Núria Arias explica el projecte "A través del mirall" a l'exposició El d_efecte barroc

Les visites guiades que el Servei educatiu ofereix per a grups escolars constitueixen una activitat quotidiana del CCCB. Tanmateix, els grups de batxillerat de l’institut Ramon Berenguer IV d’Amposta que el dia 15 de desembre van visitar l’exposició El d_efecte barroc van gaudir d'una guia d’excepció: Núria Arias, professora d’aquest centre i alhora artista i autora d’una de les peces fonamentals de l’exposició, l’audiovisual A través del espejo.

+ INFO

08\12\2010

Invitació a participar en CCCB Educació

Des de la seva posada en marxa a principis del curs 2010-2011, CCCB Educació ha anat consolidant la seva aposta per la creació d’un espai participatiu per compartir  experiències que vinculin cultura i educació.
En aquest arxiu hi podem trobar treballs i recursos amb un peu a l'educació i relacionats amb les múltiples expressions del camp cultural: l’art (En residència), l’arquitectura (Tallers 10x10), la ciència (Ciència en context), la literatura (English Poetry Videolits), la filosofia (Dia de la filosofia), la societat (Pobles Harmonia), el cinema (400 colps), la fotografia (Pell i pedra) o la televisió (Euclides televisió).

+ INFO

01\12\2010

Presentació de CCCBeducació en jornades d'educació, noves tecnologies i creativitat

Al voltant de l’últim cap de setmana de novembre s’han dut a terme les Jornades Espiral 2010: Tendències emergents en educació TIC-TAC (dies 26 i 27) i les XI Jornades del Projecte Educatiu de Ciutat de Barcelona: La creativitat en educació (dies 28 i 29 de novembre). La presència de CCCBeducació en el programa de les dues convocatòries ha permès donar a conèxer el nostre projecte en àmbits interessats en propostes innovadores en el món cultural, el món educatiu i en les diverses i inexplorades zones d’interrelació entre un i altre.

+ INFO

08\11\2010

EXPOSICIÓ EL D_EFECTE BARROC: PANTALLA EDUCATIVA

El D_EFECTE BARROC. POLÍTIQUES DE LA IMATGE HISPANA és una exposició que vol desgranar la relació entre el mite hispà i la seva principal estratègia de supervivència: el barroc.

PROPOSTES EDUCATIVES: EL D_EFECTE BARROC

-Recursos educatius
-Visites comentades
-Xerrades per a grups

+ INFO

02\11\2010

Exposició Per laberints

La primera passa per sortir del laberint és entrar-hi. I un cop a dintre, el servei educatiu del CCCB planteja les següents activitats paral·leles per fer que aquesta exposició que romandrà oberta fins el 9 de gener de 2010 sigui més temptadora i divertida encara:

 

-Taller Construint laberints

-Visita comentada + itinerari urbà

+ INFO

01\11\2010

LA CONFERÈNCIA D’ALAIN BERGALA AL CCCB, UNA CITA INELUDIBLE PER A ESTUDIANTS I DOCENTS AMANTS DEL CINEMA I DE LES ARTS

El dilluns 8 de novembre, a les 18h, l’Auditori del CCCB acull la conferència d’Alain Bergala El cinema com a creació: una manera de veure i fer cinema.
La conferència, oberta al públic i gratuïta, s’emmarca dins el curs Didàctica de la creació cinematogràfica, organitzat per A Bao A Qu / Cinema en Curs i el CECC (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya), amb el suport del Instituto de la Cinematografía y de las Artes (Ministerio de Cultura)
Bergala reflexionarà sobre els possibles modes de transmissió del cinema i sobre els vincles entre l’educació i el món del cinema i la creació artística en general.

+ INFO

01\11\2010

WORLD PRESS PHOTO 2010

Des del 4 de novembre fins al 8 de desembre es presenta al CCCB l'exposició World Press Photo 2010, una mostra del millor fotoperiodisme internacional del 2009. A la pàgina que Photographic Social Vision ha creat a www.cccbeducacio.org es pot consultar l'oferta educativa que s'ha organitzat al voltant de l'exposició, on destaquen els següents continguts:

-VISITES GUIADES
-MANUAL DOCENT PEL PROFESSORAT

+ INFO

CCCB. Sònia Balcells

29\10\2010

Visites comentades a les exposicions

El CCCB ofereix visites comentades per a grups a les següents exposicions:

-DESAPAREGUTS
-LA TRIESTE DE MAGRISInfo i reserves:
Servei educatiu del CCCB
93 306 41 35
seducatiu@cccb.org

+ INFO

28\10\2010

L’Escola Lavínia rep el premi Crearte dels ministeris de Cultura i Educació

Els alumnes de 5è de l’Escola Lavínia s’acaben de convertir en realitzadors cinematogràfics reconeguts a tot l’Estat. L’atac dels ous ferrats, la pel·lícula d’animació que van crear el curs passat i que forma part dels projectes recollits a www.cccbeducacio.org ha estat guardonada amb un premi Crearte pels ministeris de Cultura i Educació.

+ INFO

Participants

Per més informació:

seducatiu@cccb.org
Tel. 933 064 135