Any Cerdā

Noticies

L'Any Cerdà ja viatja cap al futur

“És l'acte més original que he fet mai com alcalde”. Amb aquestes paraules Jordi Hereu, alcalde de la Barcelona de 2010, ha fet l'última volta de volant amb què tancava l'Any Cerdà a la Càpsula del Temps que ha quedat instal·lada a Cosmocaixa i que no es tornarà a obrir fins l'any 2159.

La Càpsula del Temps viatja a Cosmocaixa

El 16 de setembre a les 12 del migdia es col·locarà la Càpsula del Temps de l'Any Cerdà a Cosmocaixa, en un acte que servirà alhora com a cloenda definitiva de l'Any Cerdà.

© 110pk - Fotolia.com

Gràcies a tots i a totes!

El dia 11 de juny de 2010, aprofitant el tancament del Congrés Internacional Cerdà Postmetròpolis, es va donar per finalitzat l'Any Cerdà, que des del 11 de juny de 2009 ha commemorat els 150 anys del Pla Cerdà.

EL COMPTE ENRERE HA COMENÇAT

VOLS SER A LA BARCELONA DE 2159?

Ja és només qüestió de dies. El compte enrere està en marxa. El 10 de juny de 2010 es tancarà definitivament la càpsula del temps de l'Any Cerdà. Fins a aleshores hi ha de temps per deixar un missatge als barcelonins del futur.

Per Sant Jordi, l'Any Cerdà allibera llibres

El bookcrossing de l’Any Cerdà arriba, coincidint amb Sant Jordi, al seu punt culminant. Després de sis setmanes, l’Any Cerdà s’ha reservat la Dreta de l’Eixample per fer el darrer alliberament de llibres i el més especial.

Jaume Soler-Ajuntament de Barcelona

L'Agenda Cerdà, una proposta per la Barcelona metropolitana.

L'Agenda Cerdà, construint la Barcelona metropolitana planteja 14 propostes pluridisciplinars per entendre l'obra d'Ildelfons Cerdà i els reptes de la Barcelona del segle XXI.

He trobat un llibre. I ara què?

Has trobat un llibre alliberat per l’Any Cerdà? Enhorabona! A continuació, t’expliquem què és el que pots fer si vols seguir participant en l’activitat.

150 anys, 150 llibres

L'Any Cerdà allibera llibres per l'Eixample

En motiu dels 150 anys del Pla Cerdà, l’Oficina de Coordinació de l’Any Cerdà ha decidit alliberar pels barris de l’Eixample 150 llibres relacionats amb la ciutat de Barcelona. A partir del 16 de març.

Les exposicions de l’Any Cerdà ara són virtuals

Si no vas poder visitar en el seu moment les exposicions “La política pràctica. Cerdà i la Diputació de Barcelona” i “Cerdà i la Barcelona del futur”, ara tens una segona oportunitat: pots fer-hi una passejada virtual.

La família Cerdà es retroba amb Barcelona

Tot va començar per una casualitat. Algú els va dir que a Barcelona es preparava alguna activitat en homenatge a Ildefons Cerdà. Així es va gestar el viatge de retorn a Barcelona de les descendents de l'enginyer de Centelles.

Anterior